Workshops

een Workshop voor uw organisatie?

Voorbereiding en ontwerpen van een workshop

Elke workshop wordt minutieus voorbereid om er zeker van te zijn dat u aan het einde van de workshop een antwoord heeft op uw vraagstuk. Om de doelstelling van de workshop helder te krijgen, zal er eerst een overleg met u plaatsvinden om de achtergrond van uw organisatie en het vraagstuk beter te leren kennen. Daarnaast bespreken we de beschikbare tijd en welke teamleden deelnemen aan de workshop. Op basis van deze informatie ontwerp ik een workshop aan de hand van een combinatie van de 7 LEGO® SERIOUS PLAY® technieken. Elke fase van de workshop wordt uitgewerkt om de deelnemers stap voor stap door de workshop te begeleiden en hen uit te dagen met de vragen die leiden tot de oplossing of antwoord op uw vraag.

Duur en kosten van een workshop

De duur van een workshop kan variëren van twee tot drie uur tot enkele dagen. De duur is vanzelfsprekend afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk en de beschikbare tijd die er is om tot een oplossing te komen. Voor een workshop zijn minimaal 5 deelnemers nodig. Vanaf 10 deelnemers is een extra LEGO® SERIOUS PLAY® certified facilitator nodig om er voor te zorgen dat alle deelnemers de noodzakelijke begeleiding krijgen tijdens de workshop. Ik beschik over een breed netwerk van collega facilitators die ingeschakeld kunnen worden als dat nodig is. Een LEGO® SERIOUS PLAY® workshop kan al bij u op locatie georganiseerd worden vanaf 230 euro. Dit is een introductie workshop van twee uur met 5 deelnemers. Neem contact op voor een prijs op maat voor uw workshop.

Wilt u ook een LEGO® SERIOUS PLAY® workshop organiseren?

Ik kom graag langs om over de methode te vertellen, over wat er mogelijk is of voor het organiseren van een workshop. Kijk bij 'contact' voor mijn telefoonnummer en e-mailadres.