Organisatieadviseurs

LEGO® SERIOUS PLAY® toepassen binnen uw eigen opdracht

Gebruikmaken van de methode

Als facilitator heb ik een workshop mogen organiseren voor een groep change managers. Een mooie afsluiting was dat er werd aangegeven dat de methode inzichten naar boven weet te halen die eerder niet besproken waren. Dat geeft direct weer wat de kracht is van LEGO® SERIOUS PLAY®. De methode heeft een ontwapend effect die traditionele barrières binnen dit soort processen weet weg te nemen. Binnen een veilige omgeving gaan de deelnemers aan de slag met het invullen van organisatievraagstukken. Er is direct focus en iedereen bouwt, verbeeldt, deelt een draagt bij aan een gezamenlijke oplossing. Juist bij organisatievraagstukken waar de kennis en ervaring van alle teamleden noodzakelijk zijn voor het vinden van een gedragen oplossing, is de methode uitermate geschikt om in te zetten om tot resultaat te komen.

Als organisatieadviseur, facilitator of change manager kunt u ook eenvoudig de LEGO® SERIOUS PLAY® methode toepassen binnen uw eigen opdrachten. Op basis van uw kennis en ervaring ontwerpen we gezamenlijk een workshop die bijdraagt aan de oplossing van het organisatievraagstuk waar u voor staat. Tijdens de workshop voert u de regie en ondersteun ik u met het faciliteren van de methode, neem ik alle benodigde LEGO® sets mee en begeleid ik de deelnemers tijdens de workshop.

Wilt u LEGO® SERIOUS PLAY® toepassen?

Wilt u als organisatieadviseur, facilitator of change manager ook LEGO® SERIOUS PLAY® toepassen binnen uw opdrachten? Neem eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te verkennen en voor een prijs op maat.